Timpa Parketadvies

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

29-09 - Nieuwe opdracht Dr. Nassaucollege Penta

Timpa heeft een zeer specialistische opdracht gekregen van Bouwgroep Dijkstra-Draisma.
Lees verder...

19-08 - Onderhoud in het Hof van Saksen

In het Hof van Saksen zijn wij vanaf  juni 2013 heel druk met het plegen van onderhoud aan zowel de 620 boerderijen als de 1300m² houten vloeren in de Havezate.
Lees verder...

19-08 - Bamboe in het hoofdkantoor van Bakker Groep Oil supply's

In Coevorden is in opdracht van Bakker Groep Oil supply's het prachtige nieuwe kantoorgebouw geopend. Timpa heeft hierin 350m² bamboe Density parket gelegd in de meest belopen gedeelten, de gangen, een aantal kantoren en groepsruimten.
Lees verder...

19-08 - OBS De Marskramer te Assen

Voor Aannemer Benus uit Musselkanaalhebben wij in zowel het 'oude gedeelte' als in het nieuw aangebouwde deel van OBS De Marskramer in Marsdijk een Bamboe Industriale (hoogkant) gemaakt. In de teamkamer en de directieruimte ligt deze duurzame kleurrijke vloer.
Lees verder...

19-08 - Bamboe in het Gemeentehuis Lochem

Voor Aannemer aan de Stegge hebben wij in het prachtige nieuwe gemeentehuis een bamboe parketvloer gemaakt in de raadzaal, het restaurant, de wachtruimte voor publiek en de wachtruimte spreekruimtes: totaal een 600m². 
Lees verder...

19-08 - Saba Noord te Assen

Saba Noord heeft een prachtig pand gebouwd aan de oprit Assen Noord op het Messchenveld in Assen. Van Friso Bouwgroep Groningen hebben wij de opdracht gekregen om voor de dit pand de traptreden te leveren én te plaatsen. Een houtklus en dus passend bij Timpa!

In totaal hebben wij 120 massieve treden en bordessen in massief Beuken gemaakt. 
Lees verder...

19-08 - CAH te Dronten

Wederom hebben wij van Friso Bouwgroep uit Sneek een opdracht gegund gekregen: het maken van bamboevloeren in de nieuwbouw van het Christelijk Agrarische Hogeschool te Dronten. Hier worden door ons ruim 550 m2 bamboe hoogkantvloeren gemaakt in 3 kleuren. Het werk is gerealiseerd in mei 2012.

Voor foto's van dit project, klik hier.
Lees verder...

19-08 - Zorgcentrum Hof en Hiem

Zorgcentrum Hof en Hiem te St Nicolaasga heeft een monumentale boerderij: de Cornelia Hoeve omgetoverd tot een zorgboerderij. Timpa heeft al vele 'houtenvloeren werken' voor hen uitgevoerd en heeft wederom opdracht gekregen om in deze prachtig gerenoveerde boerderij in het woongedeelte een traditionele houten planken vloer te maken. Hierbij moeten wij specifieke aanpassingen maken naar de zeer oude stenen vloer en de en-suite deuren.

Ook maakten wij voor Zorgcentrum Hof en Hiem in Balk een nieuwe vloer in het restaurant. Hiervoor is Bamboe Density gekozen. Het is een zeer harde en slijtvast vloer. Wij maken in de vloer in 2 kleuren bamboe 'vloerkleden' Een heel erg mooi geheel, ca. 300m² groot.
Lees verder...

Contactgegevens

Klompmakerstraat 3c

9403 VL Assen
Telefoon : (0592) 37 22 77
E-mail: mail@timpa-parket.nl

Openingstijden

's Maandags gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
13.30 uur - 17.30 uur

Zaterdag
10.00 uur - 16.30 uur

Buiten deze tijden bent u 
op afspraak welkom!

Blijf ook op de hoogte via:

fb.png

 

 

 

Timpa parketadvies is onderdeel
van Tim Parket B.V.