Timpa Parketadvies

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

19-08 - Broekhuis Volvo te Zeist

Ook in de nieuwe vestiging van Broekhuis Volvo te Zeist is gekozen voor een houten hoogkantvloer van Timpa Parketadvies. Deze Volvovestiging is de volgende in een reeks van Volvo dealers die kiezen voor kwaliteit en stipte service bij de nieuw- en verbouw van hun showroom. 

Voor foto's van de Volvo showrooms, klik hier
Lees verder...

19-08 - Visgraatvloer in het Drents Museum

Het Drents Museum heeft voor het maken van circa 250 m2 visgraatvloeren gekozen voor Timpa Parketadvies. 

Daarnaast hebben wij de bestaande vloeren gerenoveerd. Het onderhouden en renoveren van bestaande en soms erg oude parketvloeren is een prachtige en dankbare klus. De vloeren in het Drents Museum waren door de verbouwing vervuild en beschadigd, maar Timpa Parketadvies heeft er weer mooie, frisse vloeren van gemaakt! 

Gereed in december 2011.

Klik hier voor foto's van het project in het Drents Museum.
Lees verder...

19-08 - Rijkswaterstaat Assen

Wederom zijn wij door Friso Bouwgroep geselecteerd voor het uitvoeren van parketwerkzaamheden. In de nieuwbouw van Rijkswaterstaat Assen hebben wij de bamboevloeren gemaakt en diverse trappen met bamboe bekleed.

Het nieuwe gebouw is duurzaam van opzet en daar past bamboe helemaal bij. Bamboe is immers een plant waarvan de stengel geoogst wordt, waarna de plant weer uitloopt en een nieuwe stengel laat groeien.

Uitvoering gereed in april 2011.
Lees verder...

19-08 - UMC Stratenum te Utrecht

Door goed, snel en degelijk werk te leveren in een project in Assen, zijn wij door Hegeman Bouwgroep geselecteerd uit meerdere bedrijven om een zeer specialistisch werk te maken in het UMC Stratenum te Utrecht.

In dit gedeelte van het UMC is een geluidsisolerende parketvloer gemaakt, na een renovatie van een gedeelte van het gebouw waarin een nieuw restaurant moet komen. Wij hebben hier een Density bamboe geplaatst op een constructie van rubbergranulaat en spaanderplaat. Deze werkzaamheden zijn oktober 2010 uitgevoerd.
Lees verder...

19-08 - Raadszaal Gemeentehuis Coevorden

Strukton Bouw uit Groningen realiseerde de nieuwbouw van het Gemeentehuis te Coevorden. In de oude binnenstad is een geheel nieuw gebouw gezet, waar Timpa Parketadvies de vloer heeft gemaakt in de raadszaal. Men heeft gekozen voor de duurzame bamboe Hoogkant, die wij medio maart 2011 gemaakt hebben.
Lees verder...

19-08 - Bamboe in het Gemeentehuis Haren

Brands Bouwgroep uit Emmen heeft Timpa wederom geselecteerd voor het leggen van houten vloeren. In de nieuwbouw van het Gemeentehuis Haren zijn in opdracht van Brands de vloeren aangebracht in het restaurant. Ook hier is gekozen voor bamboe. We hebben eveneens het bekleden van de trapjes en opstappen naar het dakterras op ons genomen. Uitvoering gereed in november 2010.
Lees verder...

19-08 - Volvo showroom Dordrecht

Ook in de nieuwe vestiging van de Volvo in Dordrecht is gekozen voor een houten hoogkantvloer van Timpa Parketadvies. Deze Volvovestiging is de volgende in een reeks van Volvodealers die kiezen voor kwaliteit en stipte service bij de nieuw- en verbouw van hun showrooms.
Lees verder...

19-08 - Gemeente Noordenveld

Door de Gemeente Noordenveld is ons opnieuw werk gegund: het renoveren van de houten vloeren in de Brinkhof te Norg.

In deze dorpshuiszaal van ruim 220m2 ligt een massieve mozaÏekvloer waarop een redelijk ingrijpende verbouwing heeft plaatsgevonden.

Aan ons de eer om de bestaande vloer te repareren en te voorzien van een renovatiebeurt door middel van schuren en olieën. Wij hebben er weer een prachtige vloer van kunnen maken!
Lees verder...

Contactgegevens

Klompmakerstraat 3c

9403 VL Assen
Telefoon : (0592) 37 22 77
E-mail: mail@timpa-parket.nl

Openingstijden

's Maandags gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
13.30 uur - 17.30 uur

Zaterdag
10.00 uur - 16.30 uur

Buiten deze tijden bent u 
op afspraak welkom!

Blijf ook op de hoogte via:

fb.png

 

 

 

Timpa parketadvies is onderdeel
van Tim Parket B.V.