Timpa Parketadvies

Een eigen

sleutel

Een eigen

sleutel

Een eigen

sleutel

Architecten

Bent u als Architect actief betrokken bij de oriëntatie voor de inrichting en geïnteresseerd in houten vloeren of parket, dan bieden wij u een uniek concept aan:

U krijgt 24 uur per dag / 7 dagen per week de mogelijkheid voor toegang aan onze showroom aan de Klompmakerstraat met een eigen gecodeerde sleutel. Met deze sleutel kunt u zich zelfstandig of eventueel samen met uw cliënt, ongehinderd oriënteren op alle mogenlijkheden voor houten vloeren. 

Door de verwarming van aardwarmte is het in de showroom altijd aangenaam van temperatuur, onze koffiemachine is simpel in gebruik en staat altijd voor u paraat!

Tevens kunnen wij u van dienst zijn met het schrijven van de bestekteksten betreffende de houten vloeren.

Voor meer informatie over deze unieke service kunt u contact opnemen met Jan Timmer. Hij geeft u graag uitleg over de voorwaarden.

Contactgegevens

Klompmakerstraat 3c

9403 VL Assen
Telefoon : (0592) 37 22 77
E-mail: mail@timpa-parket.nl

Zomervakantie 2022

Vanaf zaterdag 18 juni tot en met zaterdag 9 juli is onze showroom gesloten. Heeft u dringende vragen, stuur dan een e-mail naar mail@timpa-parket.nl. Deze mailbox zal wel regelmatig worden geopend, u krijgt zo snel mogelijk reactie. 

Mededeling in verband met het coronavirus

De showroom is nog niet geopend volgens de reguliere openingstijden, wij werken nog steeds op afspraak. Daarom vernemen we het graag vooraf als u ons wilt bezoeken. Dat kan telefonisch of via mail/app.

Alvast veel dank voor de moeite!

 

Blijf ook op de hoogte via:

fb.png

 large-rectangle_lieverdink.gif

Timpa parketadvies is onderdeel
van Tim Parket B.V.