Timpa Parketadvies

Een eigen

sleutel

Een eigen

sleutel

Een eigen

sleutel

Architecten

Bent u als Architect actief betrokken bij de oriëntatie voor de inrichting en geïnteresseerd in houten vloeren of parket, dan bieden wij u een uniek concept aan:

U krijgt 24 uur per dag / 7 dagen per week de mogelijkheid voor toegang aan onze showroom aan de Klompmakerstraat met een eigen gecodeerde sleutel. Met deze sleutel kunt u zich zelfstandig of eventueel samen met uw cliënt, ongehinderd oriënteren op alle mogenlijkheden voor houten vloeren. 

Door de verwarming van aardwarmte is het in de showroom altijd aangenaam van temperatuur, onze koffiemachine is simpel in gebruik en staat altijd voor u paraat!

Tevens kunnen wij u van dienst zijn met het schrijven van de bestekteksten betreffende de houten vloeren.

Voor meer informatie over deze unieke service kunt u contact opnemen met Jan Timmer. Hij geeft u graag uitleg over de voorwaarden.

Contactgegevens

Klompmakerstraat 3c

9403 VL Assen
Telefoon : (0592) 37 22 77
E-mail: mail@timpa-parket.nl

Vakantie Jan Timmer

De bedrijfsvakantie van Timpa Parketadvies is dit jaar vroeg begonnen i.v.m. de komende drukte in juli en augustus. De showroom blijft wel geopend en u wordt te woord gestaan door onze collega‘s van The Doors.

Wilt u een vaktechnisch of uitgebreid advies dan kunt u na 13 juli aanstaande weer een afspraak maken met Jan Timmer. Hij staat dan weer uitgerust en wel voor u klaar!

Heeft u een dringende vraag over uw offerte, bestelling of order? Mailt u ons dan. De mail wordt ook in de vakantie regelmatig gelezen en beantwoord.

Openingstijden

's Maandags gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag
10.00 uur - 16.00 uur

Buiten deze tijden bent u 
op afspraak welkom!

Blijf ook op de hoogte via:

fb.png

 large-rectangle_lieverdink.gif

Timpa parketadvies is onderdeel
van Tim Parket B.V.