Timpa Parketadvies

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

19-08 - Bamboe in het Gemeentehuis Lochem

Voor Aannemer aan de Stegge hebben wij in het prachtige nieuwe gemeentehuis een bamboe parketvloer gemaakt in de raadzaal, het restaurant, de wachtruimte voor publiek en de wachtruimte spreekruimtes: totaal een 600m². 
Lees verder...

19-08 - Saba Noord te Assen

Saba Noord heeft een prachtig pand gebouwd aan de oprit Assen Noord op het Messchenveld in Assen. Van Friso Bouwgroep Groningen hebben wij de opdracht gekregen om voor de dit pand de traptreden te leveren én te plaatsen. Een houtklus en dus passend bij Timpa!

In totaal hebben wij 120 massieve treden en bordessen in massief Beuken gemaakt. 
Lees verder...

19-08 - CAH te Dronten

Wederom hebben wij van Friso Bouwgroep uit Sneek een opdracht gegund gekregen: het maken van bamboevloeren in de nieuwbouw van het Christelijk Agrarische Hogeschool te Dronten. Hier worden door ons ruim 550 m2 bamboe hoogkantvloeren gemaakt in 3 kleuren. Het werk is gerealiseerd in mei 2012.

Voor foto's van dit project, klik hier.
Lees verder...

19-08 - Zorgcentrum Hof en Hiem

Zorgcentrum Hof en Hiem te St Nicolaasga heeft een monumentale boerderij: de Cornelia Hoeve omgetoverd tot een zorgboerderij. Timpa heeft al vele 'houtenvloeren werken' voor hen uitgevoerd en heeft wederom opdracht gekregen om in deze prachtig gerenoveerde boerderij in het woongedeelte een traditionele houten planken vloer te maken. Hierbij moeten wij specifieke aanpassingen maken naar de zeer oude stenen vloer en de en-suite deuren.

Ook maakten wij voor Zorgcentrum Hof en Hiem in Balk een nieuwe vloer in het restaurant. Hiervoor is Bamboe Density gekozen. Het is een zeer harde en slijtvast vloer. Wij maken in de vloer in 2 kleuren bamboe 'vloerkleden' Een heel erg mooi geheel, ca. 300m² groot.
Lees verder...

19-08 - Broekhuis Volvo te Zeist

Ook in de nieuwe vestiging van Broekhuis Volvo te Zeist is gekozen voor een houten hoogkantvloer van Timpa Parketadvies. Deze Volvovestiging is de volgende in een reeks van Volvo dealers die kiezen voor kwaliteit en stipte service bij de nieuw- en verbouw van hun showroom. 

Voor foto's van de Volvo showrooms, klik hier
Lees verder...

19-08 - Visgraatvloer in het Drents Museum

Het Drents Museum heeft voor het maken van circa 250 m2 visgraatvloeren gekozen voor Timpa Parketadvies. 

Daarnaast hebben wij de bestaande vloeren gerenoveerd. Het onderhouden en renoveren van bestaande en soms erg oude parketvloeren is een prachtige en dankbare klus. De vloeren in het Drents Museum waren door de verbouwing vervuild en beschadigd, maar Timpa Parketadvies heeft er weer mooie, frisse vloeren van gemaakt! 

Gereed in december 2011.

Klik hier voor foto's van het project in het Drents Museum.
Lees verder...

19-08 - Rijkswaterstaat Assen

Wederom zijn wij door Friso Bouwgroep geselecteerd voor het uitvoeren van parketwerkzaamheden. In de nieuwbouw van Rijkswaterstaat Assen hebben wij de bamboevloeren gemaakt en diverse trappen met bamboe bekleed.

Het nieuwe gebouw is duurzaam van opzet en daar past bamboe helemaal bij. Bamboe is immers een plant waarvan de stengel geoogst wordt, waarna de plant weer uitloopt en een nieuwe stengel laat groeien.

Uitvoering gereed in april 2011.
Lees verder...

19-08 - UMC Stratenum te Utrecht

Door goed, snel en degelijk werk te leveren in een project in Assen, zijn wij door Hegeman Bouwgroep geselecteerd uit meerdere bedrijven om een zeer specialistisch werk te maken in het UMC Stratenum te Utrecht.

In dit gedeelte van het UMC is een geluidsisolerende parketvloer gemaakt, na een renovatie van een gedeelte van het gebouw waarin een nieuw restaurant moet komen. Wij hebben hier een Density bamboe geplaatst op een constructie van rubbergranulaat en spaanderplaat. Deze werkzaamheden zijn oktober 2010 uitgevoerd.
Lees verder...

Contactgegevens

Klompmakerstraat 3c

9403 VL Assen
Telefoon : (0592) 37 22 77
E-mail: mail@timpa-parket.nl

Vakantie Jan Timmer

De bedrijfsvakantie van Timpa Parketadvies is dit jaar vroeg begonnen i.v.m. de komende drukte in juli en augustus. De showroom blijft wel geopend en u wordt te woord gestaan door onze collega‘s van The Doors.

Wilt u een vaktechnisch of uitgebreid advies dan kunt u na 13 juli aanstaande weer een afspraak maken met Jan Timmer. Hij staat dan weer uitgerust en wel voor u klaar!

Heeft u een dringende vraag over uw offerte, bestelling of order? Mailt u ons dan. De mail wordt ook in de vakantie regelmatig gelezen en beantwoord.

Openingstijden

's Maandags gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag
10.00 uur - 16.00 uur

Buiten deze tijden bent u 
op afspraak welkom!

Blijf ook op de hoogte via:

fb.png

 large-rectangle_lieverdink.gif

Timpa parketadvies is onderdeel
van Tim Parket B.V.