Timpa Parketadvies

Zo goed

als nieuw

Zo goed

als nieuw

Zo goed

als nieuw

Onderhoud en renovatie

Om lang plezier te hebben van uw vloer,  is het zaak om deze goed te verzorgen. Naast het reguliere onderhoud zoals dweilen (zo’n eenmaal per twee weken), is het aan te raden om uw vloer gemiddeld eens per drie jaar intensief te reinigen. Uw vloer wordt dan zonder schuren weer lekker opgefrist. Hierbij kunnen alle zware meubelen blijven staan.

De intensieve reiniging wordt door ons uitgevoerd met de PowerScrubber van Bona. Dit is een schrobzuigmachine die diep in het hout doordringt. Vervolgens wordt de vloer weer afgewerkt met een laagje olie, wax of lak. Dit verlengt de levensduur van uw vloer aanzienlijk!

Ook voor ‘groter’ onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Schuurwerkzaamheden kunnen stofvrij worden uitgevoerd. U hoeft dus niet alle keukenkastjes leeg te halen en ook op de verdieping heeft u geen tot zeer weinig stof. Al onze machines worden jaarlijks gekeurd en voldoen aan alle wettelijke eisen en arbowetgeving.

Timpa gebruikt topproducten voor de oppervlakteafwerking. Dit geldt voor zowel (kleur)olie-, wax- en lakbehandeling.                                                                         

En dit voor een scherpe prijs!

Bel of mail ons voor een afspraak, dan komen wij vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken en de bestaande vloer te beoordelen.

Contactgegevens

Klompmakerstraat 3c

9403 VL Assen
Telefoon : (0592) 37 22 77
E-mail: mail@timpa-parket.nl

Vakantie Jan Timmer

De bedrijfsvakantie van Timpa Parketadvies is dit jaar vroeg begonnen i.v.m. de komende drukte in juli en augustus. De showroom blijft wel geopend en u wordt te woord gestaan door onze collega‘s van The Doors.

Wilt u een vaktechnisch of uitgebreid advies dan kunt u na 13 juli aanstaande weer een afspraak maken met Jan Timmer. Hij staat dan weer uitgerust en wel voor u klaar!

Heeft u een dringende vraag over uw offerte, bestelling of order? Mailt u ons dan. De mail wordt ook in de vakantie regelmatig gelezen en beantwoord.

Openingstijden

's Maandags gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
13.00 uur - 17.00 uur

Zaterdag
10.00 uur - 16.00 uur

Buiten deze tijden bent u 
op afspraak welkom!

Blijf ook op de hoogte via:

fb.png

 large-rectangle_lieverdink.gif

Timpa parketadvies is onderdeel
van Tim Parket B.V.