Zaterdag 29 juni tot 15 juli zijn wij gesloten. U kunt hier nog wel zelf uw afspraak plannen.

Langdurige
kwaliteit

Vrijblijvende beoordeling vloer, intensief reinigen, renoveren (d.m.v. machinaal schuren).

Renovatie & onderhoud

Lang plezier van uw vloer

Om lang plezier te hebben van uw vloer, is het zaak om deze goed te verzorgen. Naast het reguliere onderhoud (stofzuigen en periodiek dweilen), is het aan te raden om uw vloer gemiddeld eens per drie jaar intensief te laten reinigen. Uw vloer wordt dan zonder schuren weer lekker opgefrist. Hierbij kunnen alle zware meubelen blijven staan.

De intensieve reiniging wordt door ons uitgevoerd met de PowerScrubber. Dit is een schrobzuigmachine die diep in het hout doordringt. Vervolgens wordt de vloer opnieuw afgewerkt met olie, wax of lak. Dit verlengt de levensduur van uw vloer aanzienlijk!

Ook voor ‘groter’ onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Schuurwerkzaamheden kunnen stofvrij worden uitgevoerd. U hoeft dus niet alle keukenkastjes leeg te halen en ook op de verdieping heeft u geen tot zeer weinig stof. Al onze machines worden jaarlijks gekeurd en voldoen aan alle wettelijke eisen en arbowetgeving.

Timpa gebruikt topproducten voor de oppervlakteafwerking. Dit geldt voor zowel (kleur)olie-, wax- als lakbehandeling. En dit voor een scherpe prijs!

Bel of mail ons voor een afspraak, dan komen wij vrijblijvend bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken en de bestaande vloer te beoordelen.

Ons werk

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op

Ervaren specialist in houten vloeren voor uw huis of bedrijf